Kontakt

vildebratlandhansen@gmail.com

Business / Samarbeid

email@gmail.com

 • Instagram
 • Vilde B.
  Hansen

  Gleden over å gjøre noe du aldri har gjort før

  30.04.2017 - 12:43

  Før jul bestemte jeg meg for å prøve en ny aktivitet hver andre måned. Siden jeg brukte hele ungdomstiden min på håndball er det så vanvittig mange ting jeg ikke har gjort som jeg har lyst til å prøve. Frem til nå har jeg gjennomført 3 aktiviteter og tenkte derfor å dele erfaringer med dere dersom dere skulle ønske å prøve det samme.

  1. Bobraft på Lillehammer

  Før Jan Axel og jeg dro til Lillehammer var jeg ekstremt spent. Jeg så for meg et enormt kick, ettersittende drakter og ekstrem fart. Derfor ble jeg litt skuffet da vi ble sittende i en badekarlignende- madrass bob iført våre egne klær. I tillegg synes jeg det var litt dyrt med 500 kroner for to personer når turen bare varte i to minutter.  For min del kunne boben gått litt fortere også!

  Når det er sagt var det utrolig kult å se hvordan den olympiske banen på Lillehammer var.

  Bobraft kan kjøpes på youwish.no.

  Terningkast 3.

   

  2. Fangene på fortet

  Jeg forbinder Fangene På Fortet med tv ? programmet som gikk på TV3 med programledere som Jenny Skavlan, Daniel Franck og Nils Ole Oftebro. Da jeg hørte at det var laget en lignende versjon av dette innendørs, bare ti minutter unna der vi bor, kunne jeg ikke annet enn å ta initiativ til å ta med en jentegjeng dit.

  I lokalene i Nydalen fikk vi prøve oss på 45 rom bestående av ulike arbeidsoppgaver. Noen var tekniske, andre fysiske eller taktiske. Vi var der i en og en halv time, men det føltes som en halvtime.

  Dersom du har lyst til å finne på noe annet enn å dra på cafe er dette noe å anbefale. De ulike utfordringene gjør at man blir kjent med hverandre på en helt annen måte!

  Fangene på fortet kostet 250 kroner per person. I tillegg må man huske på at man må være tre personer for å danne et lag.

  Terningkast 6.

   

  3. Poledancing

  Skal du prøve poledancing må du legge igjen alt du eier av skam hjemme. Vilde og jeg prøvde oss denne uka på et nybegynnerkurs på Sometimes Pole Studio på Grensen i Oslo. Det som var kult med timen var å se hvor mye vi lærte på så kort tid. Fra å være helt blanke klarte vi å slippe oss løs og spinne rundt stanga.

  Poledancing er en idrett jeg kunne tenke meg å prøve igjen ? det var både fysisk krevende og utrolig morsomt. I tillegg var instruktøren svært dyktig.

  Terningkast: 5.

   

   

  Det neste på programmet er salsakurs 11. Mai. I den anledning har jeg klart å lure med meg Jan Axel.

  Har du noen tips til aktiviteter det er verdt å prøve? 

  - Vilde 

  #side2 #aktivitet #gøy #søndag #tips 

  Én kommentar

  Victoria

  30.04.2017 kl. 14:35
  Høres kjempe gøy ut! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits