Kontakt

vildebratlandhansen@gmail.com

Business / Samarbeid

email@gmail.com

 • Instagram
 • Vilde B.
  Hansen

  GIRLS og nytt bokprosjekt

  14.05.2017 - 11:43

  De siste ukene har jeg begynt å tenke på et nytt bokprosjekt. Etter jeg var på et forfatterseminar i regi av Boldbooks innså jeg at jeg allerede savner å ha et større prosjekt å holde på med. Helt siden jeg var ferdig med 13 - 21 har jeg sett for meg at neste bokprosjekt skal ta for seg en hovedkarakter som er i 20 - årene. Jeg vil ta for meg studenttilværelsen på en eller annen måte. 

  Denne gangen skal storyen være basert på fiktive karakterer. Det betyr at skriveprosessen i mye større grad vil handle om å skape troverdige karakterer. (Livet mitt er tross alt ikke så spennende at jeg kan fortsette å skrive om meg selv i det uendelige).  

  For å klare det trenger jeg inspirasjon. Jeg er nødt til å lære av de beste. Etter tips fra Gina og Maria begynte jeg derfor å se på Girls for en uke siden. Til tross for at jeg leste boken "Not that kind of girl" og digget den hadde jeg ikke satt med ned med serien.  Av en eller annen grunn har jeg holdt meg unna fordi jeg har sett for meg at serien er i overkant sær. Kun for "The Americans Living In NYC." 

  Jeg tok så feil! Jeg ELSKER Girls! 

  Jeg elsker at karakterene er så sterke, morsomme og forskjellige. Jeg digger hvor naturlig sex blir fremstilt. Jeg dauer av Hannahs syke kommentarer, tanker og til tider absurde Google-søk. 

  Det er i det hele tatt fantastisk å leve seg inn i karakterenes verden - å heie på dem, bli irritert på dem og å føle med dem. 

  For å skape en troverdig historie må man ha sterke og vittige karakterer i bånn. 

  Nå må jeg skrive.


   

  - Vilde 

  #Girls #Lenadunham #tvserier #inspirasjon #bokprosjekt #blogg #søndag #skrivedag #side2

  2 kommentarer

  Ingrid Bergtun

  14.05.2017 kl. 12:01
  Så flink du er!! :)

  Vilde Bratland Hansen

  16.05.2017 kl. 10:51
  Ingrid Bergtun: Tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits