Kontakt

email@hotmail.com

Business / Samarbeid

vildebratlandhansen@gmail.com

 • Instagram
 • Vilde B.
  Hansen

  Reportasje i Dagbladet + ny anmeldelse

  28.06.2017 - 21:10

  Noen dager, spesielt når jeg har ferie, går det litt fort i svingene.

  Forrige uke ble jeg intervjuet av Dagbladet i forbindelse med utgivelsen av 13 - 21 og glemte å skrive om det på bloggen. Jeg delte reportasjon på Facebook, men glemte å dele reportasjen dere som leser bloggen min, men som ikke er venn med meg eller følger meg på Facebook. 

  Dersom dere skulle være interessert i å lese reportasjen finner dere den her.   Foto: John T Pedersen/ Dagbladet 

  I tillegg fikk jeg en ny anmeldelse på 13 - 21 på søndag.Den er skrevet at Astrid Terese som driver bokbloggen astridterese.no. Anmeldelsen kan dere lese her. 

  - Vilde 


  Er det en ting jeg har lært av prosessen jeg har vært gjennom, er det at man skaper det man frykter!

  23.06.2017 - 19:02

  "Kanskje jeg skal begynne å skrive memoarene mine jeg også!" Mannen skal visstnok ha avsluttet kommentaren med en hånlig latter.

  Idet jeg valgte å dele mine innerste tanker og følelser slik jeg har gjort i 13-21 og på bloggen må jeg regne med at andre skal mene noe om det. Det har jeg vært forberedt på fra dag én.

  De fleste tilbakemeldingene jeg har fått har vært positive. Mange beundrer meg for at jeg velger å være åpen, så sårbar. Det finnes naturligvis også de som ikke forstår hvordan og hvorfor jeg deler så mye som jeg gjør. Som for eksempel mannen i eksempelet ovenfor.

  Det er utvilsomt noen baksider med å være åpen. "Hva gjør du hvis du får et tilbakefall?" Er det noen som har spurt meg. "Tenk om det blir slutt mellom Jan Axel og deg når du har skrevet om han på Kvinneguiden?" Er det andre som spør. Er det en ting jeg har lært av prosessen jeg har vært gjennom er det at man skaper det man frykter. Jeg har ingen anelse om hva som kommer til å skje i fremtiden, men jeg vet at jeg kan stå hundre prosent inne for hva jeg har sagt og skrevet.  Uavhengig av hva som varer for evig og hva som ikke gjør det.

  Kanskje handler det om at jeg er sterkt overbevist om at det er dritviktig å tørre å være sårbar. Enten du skriver om det slik jeg gjør, eller om du snakker med dine nærmeste.  Det mener jeg på bakgrunn av flere ting.

  1: Som ungdom var jeg rimelig arrogant. Jeg hadde liten eller ingen forståelse for andre som hadde det vanskelig. "Hvorfor kan du ikke bare skjerpe deg?" Var en vanlig tankegang når folk ymtet frempå om ting som var vanskelig. Jeg tenker at man ved å kjenne til sin egen sårbarhet bedre evner å respektere andres grenser og valg. Sammenlignet med tidligere har jeg fått bedre forståelse for at andre har andre verdier og holdninger enn det jeg har. Og at det er helt greit.

  2. Jeg føler meg aldri så sterk som når jeg spør om hjelp, når jeg virkelig sier at "dette klarer jeg ikke alene. Kan du hjelpe meg?" Det er så godt å erkjenne at man ikke klarer alt, at man er totalt avhengig av de rundt seg. Det impliserer videre at man må stole fullt og helt på menneskene man har rundt seg. Og gjør man det, så er man trygg i seg selv.

  3. Den som viser sårbarhet blir både elsket og hatet, heter det. Dermed tenker jeg at menneskene det er verdt å ta vare på i livet vil stå ved sin side dersom du tør å være sårbar. De blir værende fordi du er nok. De som går er det kanskje ikke verdt å bruke tid på uansett?

  Jeg tenker at vi må åpne vei for de åpne samtalene. Det være seg i venninnegjengen, i søskenflokken eller i tv-programmer. Jeg har valgt at jeg skal være et slikt menneske.  Vissheten om hvor mange som sliter med den type problematikk jeg gjorde, fikk meg til å innse at det var latterlig hvis jeg lot være. Om jeg bare kunne hjelpe ei jente som hadde det vanskelig, så var det nok.

  Forhåpentligvis  finner mange inspirasjon og mot til å være åpen ved å lese bloggen min og boka mk. Mest sannsynlig vil mange også oppleve meg som irriterende  fordi jeg alltid må mene noe om alt.

  Og til deg som tenker på å skrive memoarene dine: det anbefales, enten du velger å publisere det i bokformat eller ikke!


  Cannes leverer 😎

  22.06.2017 - 11:58

  Okei, jeg har tidligere skrevet at jeg er et hverdagsmenneske som liker rutiner og faste rammer. Nå befinner jeg meg i Cannes med familien og tar det tilbake. Jeg er visst et feriemenneske også.

  SOMMER ASS!


  Vis flere innlegg

  hits