Kontakt

email@hotmail.com

Business / Samarbeid

vildebratlandhansen@gmail.com

 • Instagram
 • Vilde B.
  Hansen

  Epifani

  17.07.2017 - 16:29

  Det er i dette rommet det starter. Idet flyten, gitaren og fiolinen spiller opp fjernes alle hindringer og jeg skaper mental klarhet ved hente ut energi fra de hvite, totalt inntrykkslse veggene. 

  Den argentinske danseren Ramon frer sin rde skjnnhet Natali langs gulvet i en lidenskapelig tango. De flyter bortover auditoriet p en synkronisert mte som gir meg inntrykket av at de har kjent hverandre i evig tid. rsaken til det er at Ramon med sin svarte dansedrakt er annerledes. I motsetning til nordmenn, som er opptatt av vise kvinner sin ekspertise med utallige varianter og variasjoner p dansegulvet, lytter han til kvinnens bevegelser. Han forvalter energien p en mte som gjr at Natali fler seg som en gudinne. 

  Helt uventet bryter hun opp ved lene seg bakover i Ramons favn mens hun sparker det hyre beinet opp i vret. Hun strekker ut lillefingeren og blir liggende med svai rygg mens brystkassen hennes gr opp og ned. 

  Intensiteten i musikken ker - paret vil innom hele flelsesregisteret der de gr rundt hverandre med en blanding av glede, smerte og mhet. Den lrkorte kjolen til Natali fremhever sammen med de 15 centimeter hye skoene hennes et par veltrente ben. Ikke desto mindre fr man lyst til ta tak i Ramons ustende rumpe! 

   Endelig gjr de som jeg har mast om i flere mneder - de jobber hardt for motbevise Aristoteles som i sin tid sa at mennesker er fjrlse tobente vesener. "N er dere unike," skriker jeg. "Bare fortsett! Det er slik vi formidler noe til verden fr vi dr! Vi danser tango som ingen andre har gjort det fr!" 

  Vi skal bli her. Hele helgen. Helt til vi er ferdig. 

  f referanser fra omverdenen kan virke deleggende. Ingenting skal sette en stopper for oss denne gangen. Jeg nekter ta i mot kommentarer om at vi har reprodusert en annens tango, ei heller at den mangler srpreg. For jeg vet hva Ramon og Natali str for, og jeg vet at Aristoteles tok feil. Mitt par danser p en revolusjonerende mte. Vi skal formidle denne dansen videre og gjre verden til et mindre sted. Vi skal f alle til si at "det var i dette rommet det hele startet."

  - Helga, 72 r   

       


  Jeg vant!

  16.06.2017 - 11:30

  For noen uker siden var jeg med i en skrivekonkurranse p Kvinneguiden.no med temaet "min helt." 

  Denne uken fikk jeg beskjed om at jeg gikk av med seieren!

  Sjekk ut teksten her. 

  God helg! <3

  Vilde 

   

  #blogg #bloggno #side2 #vinner #klikkno #helg #kjreste 


  EROTISK NOVELLE

  03.06.2017 - 11:13


  ”En øl!”
  Jeg rakk akkurat å bestille før jeg møtte blikket hans. Adam - seminarlederen jeg fra dag en hadde hatt en merkelig fascinasjon for. Han var på ingen måte min type, men kombinasjonen av de hvite tennene, den marineblå genseren med v – hals og hans til tider irriterende pertentlighet hadde gjort at jeg raskt hadde konkludert med at han var en jeg kunne pult.
  ”Jeg tar tre tequilashots i stedet,” sa jeg idet bartenderen vendte seg mot ølglassene.
  ”Hei, Frida! Gikk det fint på eksamen? Fikk du bruk for rådene jeg ga deg?” Selv ikke nå, i en avslappet setting med alkohol innabords klarte han å snakke om annet en statsvitenskap. Adam var av typen masterstudent som snakket om pensumforfatterne som om han kjente dem personlig. ”Parsons er litt lur, men du kommer til å like han etter hvert,” hadde han for eksempel sagt.
  Jeg ville se en annen side av han. Måtte se en annen side av han.
  ”Du redda meg!” Jeg kastet helt bevisst på mine lyse lokker idet tequilashottene ble servert.
  Det er nå du har sjansen. Neste år er han borte.
  Jeg måtte være direkte. Bestemt. ”Jeg har lyst på deg,” hvisket jeg han i øret. I brøkdelen av et sekund angret jeg. Kjente hvordan brystet likesom snurpet seg sammen. Tenk om han ville avvise meg totalt?
  Adam la hodet bakover og smilte sitt karakteristiske smil. Det lange, bølgete håret som ga assosiasjoner til vestkanten hoppet i luften. Han minnet om en retusjert mannlig skuespiller i en tannlegereklame.
  Han tok en liten slurk av ølen, det så ut som han tenkte seg om. Som om han ville velge ordene sine med omhu.
  Jeg tok sats, bestemte meg for å gå all in og komme han i forkjøpet.
  ”Hvis du møter meg utenfor ved statuen om tre skal jeg vise deg at jeg har forstått alt du har lært meg om naturtilstanden.” Skulle jeg nå frem til hans akademiske sinn var jeg nødt til å dra på pensumbidragene.
  Jeg stod utenfor og ventet. Rettet opp stringen under sommerkjolen, kjente raskt på de nybarberte leggene mine for å bygge opp selvtilliten. Jeg var på mitt diggeste når beina var glattbarberte.
  To minutter senere kom han gående med ølglasset i hånden. Ut fra innholdet i plastglasset å bedømme hadde han slukt en enhet på kort tid. Den ellers selvsikre gangen hans hadde noe barnslig over seg, og jeg forstod at jeg hadde kontrollen. Jeg smilte lekent. Siden han hadde valgt å komme hadde jeg hatt rett: blikket jeg hadde fått på rumpa mi i pausene hadde betydd noe.  
  Jeg memorerte naturtilstanden ala Hobbes slik Adam hadde lagt det frem for oss. Fraværet av regler. Mennesket som dyrisk med behov for makt, ære og behag. Samfunnskontrakten som overførte myndighet til en eneveldig hersker. Herskerens avgjørelser som absolutte og legitime.
  ”Hei du,” sa han. Det ellers milde blikket hans var erstattet med en opphisselse. Øynene hans virket større, nærmest dyriske. De beige chinosbuksene med det tilhørende beltet skulle få gjennomgå.

  Jeg gikk rett på sak. Kysset de fyldige leppene hans med en voldsom innlevelse. Det bruste i magen da jeg så hvordan øynene hans lukket seg i velbehag.
  ”På gresset bak Frederikkebygningen,” sa jeg. ”I dag er jeg suverenen. Jeg bestemmer.”
  Mens vi gikk nedover så jeg hvordan han vokste seg større. Da vi var på plass bak bygningen dro jeg av han genseren. Det var noe med hans tidligere utilgjengelighet som pirret meg. ”I dag er all myndighet overført til meg,” sa jeg og kysset han nedover halsen.
  Brystvortene mine ble harde da han grep tak i rumpa mi under den knelange sommerkjolen.  ”Du er klar over at du går førsteåret?” Trykket på rumpa mi økte i intensitet. Det var som om trykket i hendene økte i takt med ereksjonen hans. ”Fy faen som jeg har sikla på den her,” fortsatte han.
  ”Ned på bakken,” sa jeg. Strøk han over pikken og kjente at mine antakelser viste seg å stemme: han hadde et gigantisk lem. Det var alltid tilfellet med gutter som hadde store sko. 
  ”Mine avgjørelser er absolutte og legitime,” sa jeg. Følte meg som en kvinnelig versjon av Christian Grey idet pusten hans gikk raskere og raskere.
  Vi var nesten nakne nå, hadde full blikkontakt. Av en eller annen grunn tente jeg på at jeg rent kroppslig var større enn han. Han fiklet med BHen min før den til slutt falt av. Strøk meg over magen før han endte opp med den høyre hånden på en av puppene mine.  ”Jeg vil ta på deg,” sa han og nærmet seg klitten min. Selv nå ville han gjøre ting ordentlig. Riktig.
  Han berørte meg med jevne bevegelser. Kysset meg på halsen – dusjet meg med kjærtegn. Han penetrerte meg i sirkler i økende tempo mens jeg holdt pusten. Før jeg visste ordet av det raste orgasmen i meg - beina ble som gummi.
  Jeg ville ha mer. ”Du skal ta meg,” sa jeg. ”Nå! Deg inni meg!”
  Han dro frem et kondom fra lomma på buksen som lå på bakken. ”Dropp det,” sa jeg hardt. Han smilte lurt, kastet det vekk og kom nærmere før den digre pikken hans gled inni meg. Han hamret den så langt inn som mulig. Fylte hele meg - både fysisk og psykisk.
  ”Herregud, Frida,” sa han da han fant sin rytme. Jeg ville ha han enda nærmere. Holdt meg fast i ryggen hans slik at jeg kunne klemme meg selv helt inntil.
  Jeg hadde glemt hvor himmelsk det var å pule. Nå som naturloven herjet innså jeg at det er dette vi er skapt til. Å nyte og la oss selv rive med. Gi oss hen uten å tenke på fremtiden.
  Tempoet økte mens Adam klynket. Han fikk gåsehud på ryggen og jeg forstod at det nærmet seg. ”Ååååå ååå å herreguuuud.” Han ristet. Orgasmen varte og rakk. ”Ååå herreguuuuud,” gjentok han og rullet over på ryggen.
  ”Ingen har fått meg til å forstå naturtilstanden sånn som deg,” sa han. ”Men jeg fikk ikke fortalt deg at jeg har klamydia.”

  #litteratur #erotisknovelle #novelle #blogg #bloggno #helg #tekst #blog #writing


  Vis flere innlegg

  hits