Kontakt

email@hotmail.com

Business / Samarbeid

vildebratlandhansen@gmail.com

 • Instagram
 • Vilde B.
  Hansen

  Vilde gjr ting hun ikke kan: Oslo Sommerpark

  19.08.2017 - 13:59

  Forrige uke var jeg,mine flotte venner og min fabelaktige kjreste p Oslo Sommerpark. Jeg kan ikke si annet enn at det anbefales dersom du har lyst til gjre noe totalt annerledes enn du pleier, samtidig som du har lyst til utfordre deg selv bde fysisk og psykisk.

  For de som ikke har vrt der, er sommerparken er en klatrepark bestende av 12 lyper med totalt 37 ziplines som er tilpasset alle ferdighetsniver - en perfekt helgeaktivitet for bde liten og stor :D

  Klatreparken ligger ved Tryvannstrnet og det tar omkring 20 minutter kjre dit fra de fleste deler av sentrale Oslo.

  Zipline:

  Lypene har ulik vanskelighetsgrad:

  For f lov til prve den vanskeligste lypa m man klare klatre opp ved hjelp av dette tauet. Ryktene sier at hverken Marit Bjrgen eller Aksel Lund Svindal har klart komme seg gjennom hele! 

  Tigerspranget - 25 meter hyt:

  - Vilde

  #klatrepark #helgetips #aktivitet #oslo #helg #blogg #bloggno


  Er du en prestasjonssker?

  28.05.2017 - 17:05

  Nå kunne jeg lest. Nå burde jeg trent. Jeg har sløst bort tre timer på niks og nada!

  Kjenner du deg igjen? 

  Som jeg har skrevet om før er jeg et hverdagsmenneske som elsker følelsen av å få ting unnagjort. I løpet av de siste årene har jeg innsett at jeg liker hverdager bedre enn ferier og fridager.

  Det er i utgangspunktet en positiv greie. Det er en egenskap som gjør at jeg lett fatter interesse for mange forskjellige ting, og jeg tror det er den egenskapen som driver meg. Problemet er bare at jeg har en tendens til å drive meg selv så langt at jeg ender opp med å bli dritsliten. Og blir jeg det, tenker jeg som regel at ingenting av det jeg driver med er moro, verdt det eller av betydning. På slike dager tenker jeg at jeg kunne ønske jeg bare kunne slappe av. Chille og bare leve livet. Være hun som dro på fylla midt i uka, se på serier uten at tankekverna tar meg og forteller at jeg burde, burde, burde.

  Så kommer energien tilbake og jeg fortsetter som før. Vet at jeg aldri kommer til å bli hun som gir faen. Fordi det rett og slett ikke er meg. Det er ikke Vilde.

  Derfor har jeg i samråd med min psykolog utarbeidet noen teknikker for å få bukt med dette problemet(Ja, jeg er hos psykolog iblant. Det betyr ikke at jeg er gal eller at jeg ikke har det bra med meg selv).

  Der andre trenger en plan for å gjennomføre det de har tenkt til å gjøre trenger jeg en regel som sier at jeg skal stoppe. Derfor har jeg innført prinsippet om arbeidstid. Det skal begrense meg og min trang til å gjøre fornuftige ting.

  For mange høres det kanskje komisk ut, men for meg har det resultert i at jeg jevnt over får mer energi. Fordi jeg da må sørge for å gjøre ting som gir meg energi.

  Er du som meg? Da anbefaler jeg deg følgende:

  - Lag deg regler på hvor lenge du får lov til å jobbe(skole, blogg eller andre fornuftige ting som du må gjøre).

  - Lag deg regler på hvor mange ganger i uka du får lov til å trene.

  - Prøv å sørge for at hver dag ikke blir kliss lik. Min erfaring er at alt som heter kreativitet og livgnist dør dersom hver dag består av plikter og fornuftige gjøremål.

  - Ha en ting å glede deg til hver dag. Det være seg en digg lunsj med ei venninne, lese i en god bok eller å dra for å spille minigolf.

  - Følg reglene du har satt deg. Uansett hvor mye hjernen sier at du burde eller skulle.

  Håper tipsene var til nytte!

  Vilde

  #side2 #bloggno #blogg #hverdag #helg #søndag #tips #femelle #kk #personlig


  Gleden over gjre noe du aldri har gjort fr

  30.04.2017 - 12:43

  Fr jul bestemte jeg meg for prve en ny aktivitet hver andre mned. Siden jeg brukte hele ungdomstiden min p hndball er det s vanvittig mange ting jeg ikke har gjort som jeg har lyst til prve. Frem til n har jeg gjennomfrt 3 aktiviteter og tenkte derfor dele erfaringer med dere dersom dere skulle nske prve det samme.

  1. Bobraft p Lillehammer

  Fr Jan Axel og jeg dro til Lillehammer var jeg ekstremt spent. Jeg s for meg et enormt kick, ettersittende drakter og ekstrem fart. Derfor ble jeg litt skuffet da vi ble sittende i en badekarlignende- madrass bob ifrt vre egne klr. I tillegg synes jeg det var litt dyrt med 500 kroner for to personer nr turen bare varte i to minutter.  For min del kunne boben gtt litt fortere ogs!

  Nr det er sagt var det utrolig kult se hvordan den olympiske banen p Lillehammer var.

  Bobraft kan kjpes p youwish.no.

  Terningkast 3.

   

  2. Fangene p fortet

  Jeg forbinder Fangene P Fortet med tv ? programmet som gikk p TV3 med programledere som Jenny Skavlan, Daniel Franck og Nils Ole Oftebro. Da jeg hrte at det var laget en lignende versjon av dette innendrs, bare ti minutter unna der vi bor, kunne jeg ikke annet enn ta initiativ til ta med en jentegjeng dit.

  I lokalene i Nydalen fikk vi prve oss p 45 rom bestende av ulike arbeidsoppgaver. Noen var tekniske, andre fysiske eller taktiske. Vi var der i en og en halv time, men det fltes som en halvtime.

  Dersom du har lyst til finne p noe annet enn dra p cafe er dette noe anbefale. De ulike utfordringene gjr at man blir kjent med hverandre p en helt annen mte!

  Fangene p fortet kostet 250 kroner per person. I tillegg m man huske p at man m vre tre personer for danne et lag.

  Terningkast 6.

   

  3. Poledancing

  Skal du prve poledancing m du legge igjen alt du eier av skam hjemme. Vilde og jeg prvde oss denne uka p et nybegynnerkurs p Sometimes Pole Studio p Grensen i Oslo. Det som var kult med timen var se hvor mye vi lrte p s kort tid. Fra vre helt blanke klarte vi slippe oss ls og spinne rundt stanga.

  Poledancing er en idrett jeg kunne tenke meg prve igjen ? det var bde fysisk krevende og utrolig morsomt. I tillegg var instruktren svrt dyktig.

  Terningkast: 5.

   

   

  Det neste p programmet er salsakurs 11. Mai. I den anledning har jeg klart lure med meg Jan Axel.

  Har du noen tips til aktiviteter det er verdt prve? 

  - Vilde 

  #side2 #aktivitet #gy #sndag #tips 


  Vis flere innlegg

  hits